OWON-Smarthome

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ένα βίντεο με τις δυνατότητες των σύγχρονων λύσεων

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το 2001 ξεκίνησε η δραστηριότητα παροχής λύσεων έξυπνου σπιτιού, βασισμένη στην εσωτερική τεχνογνωσία, την εξονυχιστική μελέτη, επιλογή και εντατική δοκιμή των πλέον κατάλληλων υλικών καθώς και την αρμονική ένταξη των υλικών στη συνολική λύση με την ανάπτυξη καινοτομίας. Οι λύσεις ήσαν ενσύρματες, καθώς η ασύρματη τεχνολογία δεν είχε τότε ωριμάσει, βασίστηκαν στα προϊόντα της εταιρίας Leviton S&A (πρωην HAI) Η.Π.Α, η οποία υπήρξε παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις αυτοματισμού κατοικιών για δεκαετίες. 

Leviton S-ACarloGavazziSmarthouseΕΡΜΗΣ101

Οι λύσεις συμπληρώθηκαν από προϊόντα του βιομηχανικού bus Dupline, καταξιωμένου επί δεκαετίες εταιρίας για τη διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας, και συνδέθηκαν μεταξύ τους με την πρωτοποριακή καινοτομία μας, την ηλεκτρονική συσκευή ΕΡΜΗΣ 101. Τέλος η Leviton εφοδίασε τις λύσεις μας με τα εξαιρετικής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας υλικά μικτονόμησης και δικτύωσης ασθενών ρευμάτων, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ανοίγει το δρόμο στο βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IIoT). 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η διαρκής έρευνα και ανάπτυξη, παρακολουθώντας από πολύ νωρίς το μετασχηματισμό των λύσεων έξυπνου σπιτιού με βάση τη σύγχρονη τεχνολογία και δοκιμάζοντας εντατικά πληθώρα υλικών, έδωσε μια νέα οικογένεια λύσεων αμιγώς ασύρματη, βασισμένη στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και το ασύρματο πρωτόκολλο Zigbee Home Automation Profile (HA1.2) / Zigbee 3.0. Οι λύσεις αυτές ήδη διατίθενται εμπορικά με την ονομασία ezcontrol.online.

PCT503-EU-transparHS1MSOWONGateway1SD324 transparPB206-transpar

Νέα προϊόντα αναμένονται ως αποτέλεσμα πολυετούς εσωτερικής έρευνας και ανάπτυξης, εφοδιασμένα με παγκοσμίως πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, ενσωματώνοντας την πλατφόρμα AWS IoT της Amazon και διευρύνοντας τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες των λύσεων. Η πιστοποίηση των προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και η δέσμευση των κατασκευαστών πρωτογενών υλικών στις υποχρεώσεις αυτές με γραπτές συμφωνίες είναι διαρκής μέριμνα.

 imxrt1064 ucom 540x333-240x148iot-3337536 1920

 

 

 

                        

   ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ   ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ 

                                                                                                  

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

 

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.