ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 Η σειρά θερμοστατών Omnistat2 αποτελούν τη τελευταία γενια θερμοστατών της Leviton S&A και παρέχουν ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας όλο το χρόνο. Μπορούν να ελέγξουν λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικά σώματα καλοριφέρ και αντλίες θερμότητας. Η εναλλαγή από τη ψύξη στη θέρμανση και αντίστροφα γίνεται αυτότατα χωρίς καμμία χειροκίνητη λειτουργία. Η επιλογή της θερμοκρασίας γίνεται περιστρέφοντας απλά το τροχό του θερμοστάτη αριστερά η δεξιά.

Οι θερμοστάτες Omnistat2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους η σε συνεργασία με μια μονάδα κεντρικού ελέγχου της σειράς Omni. Παρέχουν δυνατότητα προγραμματισμού 7 ημέρων έτσι ώστε το σύστημα θέρμανασης να λειτουργεί όσο είναι απαραίτητο εξοικονομώντας ενέργεια. Διαθέτουν επιλογή λειτουργίας "διακοπών" έτσι κατα την επιστροφή να επικρατούν οι ιδανικές θερμοκρασίες στην κατοικία. Υπάρχει διαφορετική επιλογή προγράμματος για κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορούν να επικοινωνήσουν και με συστήματα αυτοματισμού τρίτων κατασκευαστών.

Διατίθονται σε 3 χρώματα: λευκό, μαύρο και ασημί.Διαθέτουν ενσωματωμένο ανιχνευτή εγγύτητας/κίνησης έτσι ώστε η οθόνη να ανάβει όταν πλησιάσει κάποιος και να είναι διαχειρίσημη ακόμα και στο σκοτάδι.

User guide

Αισθητήρες Θερμοκρασίας και υγρασίας

Οι θερμοστάτες Omnistat2 υποστηρίζουν έναν εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας για παρακολούθηση της θερμοκρασίας αλλά και της σχετικής υγρασίας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η ένδειξη θερμοκρασίας που δίνει ο εξωτερικός αισθητήρας απεικονίζεται στην οθόνη του Omnistat2 και σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία του ενσωματωμένου αισθητήρα του Omnistat2 δίνουν τη μέση θερμοκρασία δύο περιοχών γεγονός το οποίο βοηθάει στον προσδιορισμό των σημείων ρύθμισης της θερμοκρασίας.  Τα όρια λειτουργίας του εξωτερικού αισθητήρα είναι από -40C εως 49C και από 0% εως 100% σχετική υγρασία.

Instruction sheet

 

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.