ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

ΕΡΜΗΣ 101: Η καινοτομία που άλλαξε τη μορφή του έξυπνου σπιτιού και άνοιξε το δρόμο προς το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things, IoT) 

Η ανάπτυξη μιας καινοτομίας από τη futurehome.gr, μιας ηλεκτρονικής συσκευής, με το όνομα ΕΡΜΗΣ 101, έδωσε τη δυνατότητα άμεσης και οικονομικής συνεργασίας του κεντρικού ελεγκτή Omni της Leviton με το βιομηχανικού τύπου bus Dupline. Η συσκευή έχει επίσης τη δυνατότητα, με αναβάθμιση λογισμικού, να υποδεχθεί αναλογικά και ψηφιακά σήματα και να υποστηρίξει Web services και το ασύρματο πρωτόκολλο Zigbee καθώς και τις αναμενόμενες νέες καινοτομίες μας. Η αναβάθμιση του λογισμικού της γίνεται μέσω Διαδικτύου. Είναι η συσκευή που από πολύ νωρίς άνοιξε το δρόμο των λύσεων έξυπνου σπιτιού προς το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things, IoT), περιλαμβανομένου και του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων (Industrial Internet of Things, IIoT). Επέτρεψε να γίνει το κέντρο όλων των υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού ο πανίσχυρος για την εποχή του κεντρικός ελεγκτής Omni της εταιρίας Leviton Η.Π.Α., καλύπτοντας συναγερμό, πυρανίχνευση, φωτισμό, θερμοκρασία, ρολλά, τέντες, ύδρευση, πότισμα και ηλεκτρικές συσκευές, όπως κουζίνα, θερμοσίφωνα, πλυντήρια κλπ..

Η συσκευή ΕΡΜΗΣ 101 μείωσε κατά 20% το κόστος εγκατάστασης στις ενσύρματες λύσεις έξυπνου σπιτιού, απλοποίησε την εγκατάσταση και υποστήριξε, για όσους δεν μπορούσαν να πάρουν την απόφαση για λύση έξυπνου σπιτιού κατά την ανέγερση, τη δυνατότητα ν' αποφασιστεί αυτό ακόμη και μετά την κατοίκηση σ' ένα σπίτι, επιλέγοντας ανάμεσα στη συνηθισμένη εγκατάσταση και τη λύση έξυπνου σπιτιού, χωρίς παρεμβάσεις (σκαψίματα, σοβατίσματα, βαψίματα), μόνο με 15% παραπάνω αρχική καλωδίωση, ένα κόστος ασήμαντο σε σχέση με το ολικό κόστος του σπιτιού. 

Οι επόμενες καινοτομίες

Έκτοτε, συνεχής έρευνα πολλών ετών, επενδύοντας από νωρίς στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων, δημοιύργησε μια σειρά από καινοτομικά προϊόντα, τα οποία σύντομα θα διατεθούν εμπορικά, εναρμονισμένα στις υπάρχουσες σύγχρονες λύσεις έξυπνου σπιτιού, τις οποίες παρέχουμε. Μείνετε συντονισμένοι για νεώτερες ανακοινώσεις.

 

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.