ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορείτε να ξεκινήσετε περιγράφοντας τις ανάγκες σας. Μπορείτε να στείλετε και μια κάτοψη ή πρόχειρο χειρόγραφο σχέδιο της κατοικίας σας, αν έχετε, χωρίς κάποια υποχρέωση ή δέσμευσή σας. Θα σας δώσουμε μια αρχική πρόταση - εκτίμηση μεγέθους, η οποία θα περιλαμβάνει λειτουργίες και κόστος.

Με βάση αυτή την πρόταση μπορείτε να κρίνετε, εάν σας ενδιαφέρει η λύση μας, οπότε μπορούμε να ορίσουμε τηλεδιάσκεψη μέσω Teams, Viber ή Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που το αποφασίσετε αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της λύσης έξυπνου σπιτιού για την κατοικία σας. Σε αυτό περιλαμβάνεται η προμήθεια των υλικών και η παροχή των υπηρεσιών. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε μόνο τα υλικά και να επιλέξετε τεχνικούς εγκατάστασης της προτίμησής σας. Στοιχεία, τα οποία εγκαθίστανται στον ηλεκτρολογικό πίνακα (π.χ., για τον έλεγχο του θερμοσίφωνα) πρέπει να εγκατασταθούν υποχρεωτικά από αδειούχο εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο. Στοιχεία ασθενών ρευμάτων, π.χ., αισθητήρια κίνησης, συνιστάται να εγκατασταθούν από εξειδικευμένο τεχνικό, π.χ., εγκαταστάτη συναγερμού.

Οι κυριότερες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η μελέτη και ο προγραμματισμός των υλικών των λύσεων έξυπνου σπιτιού. Το κόστος κάθε υπηρεσίας εξαρτάται από το μέγεθος της λύσης.

 

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.