Οι ασφάλειες συναντούν το Έξυπνο Σπίτι στο Connections 2018: Αισθητήρια Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT), δεδομένα, εγγυήσεις κλπ.

Ο αντίκτυπος της IoT και της τεχνολογίας του έξυπνου σπιτιού στην ασφαλιστική βιομηχανία - για την εκτίμηση κινδύνου, το μετριασμό των ζημιών και την εμπλοκή των πελατών - θα αποτελέσει βασικό θέμα στο Συνέδριο Connections 2018 του Parks Associates.

Οι ασφάλειες συναντούν το Έξυπνο ΣπίτιΣτο Connections 2018 του Parks Associates, οι ασφαλιστικές εταιρείες - και οι προμηθευτές που θέλουν την επιχείρησή τους - θα μιλήσουν με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), το έξυπνο σπίτι, τη διαχείριση κινδύνων και τον μετριασμό των ζημιών. Υπάρχουν επίσης νέα χρήματα που θα παραχθούν στην επιχείρηση, όπως με την Amtrust Financial, η οποία προσφέρει εγγυήσεις κατά παραγγελία για συνδεδεμένες συσκευές που ανακαλύπτονται αυτόματα από το Fing.

Julie Jacobson · 23 Μαΐου 2018

 

Τα τελευταία χρόνια, η ερευνητική εταιρεία Parks Associates εξέτασε τον ασφαλιστικό κλάδο ως μοχλό ανάπτυξης του έξυπνου σπιτιού, όπου οι πάροχοι αξιοποιούν συσκευές έξυπνου σπιτιού και αναλύσεις για την ελαχιστοποίηση των ζημιών (ιδιαίτερα από τις ζημιές του νερού) και την εκτίμηση της επικινδυνότητας.
Περισσότερες από ποτέ ασφαλιστικές και εταιρείες που σχετίζονται με κινδύνους θα είναι στο συνέδριο Connections του Parks αυτή την εβδομάδα στο Σαν Φρανσίσκο-AARP, η American Family Insurance, η Amica Mutual Insurance, η Amtrust και η Assurant θα εκπροσωπηθούν όλοι ... και αυτοί είναι μόνο οι κατηγορίας Α!
Και θα υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών για να πωλούν τα προϊόντα τους σε αυτούς τους μεγάλους διαμορφωτές της αγοράς.
Πέρα από τα μυριάδες αισθητήρια νερού που εκπροσωπούνται στο Connections, θα δούμε μια χούφτα ιδιαίτερα έξυπνων συσκευών (τόσο από τους χορηγούς όσο και από τους συμμετέχοντες) που κάνουν περισσότερα για να μετριάσουν τις απώλειες, ειδικά από ζημιές στο νερό.

Η συμμετέχουσα εταιρεία Flo Technologies διαθέτει ένα σύστημα που περιλαμβάνει μια εφαρμογή, αισθητήρια και αυτόματες διαγνωστικές εξετάσεις που παρακολουθούν τη ροή του νερού σε ένα υδραυλικό σύστημα κατοικίας για την ανίχνευση πιθανών ζητημάτων - διαρροών, παγετού κ.λπ. - και κλείνουν την παροχή νερού, εφόσον είναι υπέρ της ασφάλειας.
Ως χορηγός του Connections, το LeakSentinel θα παρουσιάσει το μη επεμβατικό σύστημα απενεργοποίησης νερού που εγκαθίσταται στην κεντρική παροχή του νερού και μηχανικά κλείνει τη βαλβίδα, όταν εντοπιστεί διαρροή - όλα αυτά σε μια λύση "φτιάξ' το μόνος σου" που πωλεί για λιγότερο από $200.
Σε σύγκριση με άλλες συσκευές που σχετίζονται με την ασφάλεια, η ανίχνευση διαρροών είναι μια πιο δύσκολη πώληση στους ιδιοκτήτες σπιτιού και στους ασφαλιστικούς παρόχους, λέει ο γενικός διευθυντής (CEO) της LeakSentinel Bill Loesch, ο οποίος παρουσιάζει λύσεις στο Connections.
"Οι ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν οικονομικές απώλειες από πυρκαγιά, κλοπή και διαρροές νερού, αλλά οι πυρκαγιές και οι ληστείες απειλούν την προσωπική ασφάλεια, ενώ οι διαρροές νερού όχι", λέει. "Για να αναπτυχθούν ευρύτερα συστήματα ανίχνευσης διαρροών, σε αντίθεση με τα οικιακά συστήματα ασφαλείας, πρέπει να είναι οικονομικά ελκυστικά τόσο για τους ιδιοκτήτες σπιτιού όσο και για τους ασφαλιστές".

"Εμπειρία βαθιάς εγγύησης"

Η νεοεισερχόμενη εταιρία Notion θα αναδείξει τη "λύση οικιακής ευαισθητοποίησης" που περιστρέφεται γύρω από έναν ενιαίο αισθητήρα πολλαπλών χρήσεων που ανιχνεύει διαρροές νερού, καπνό ή συναγερμούς μονοξειδίου του άνθρακα - CO (μέσω αναλυτικών στοιχείων ήχου) και αλλαγές στη θερμοκρασία και την κίνηση.
Είναι ένας έξυπνος μικρός αισθητήρας, αλλά η ιδέα είναι περισσότερο για τα αναλυτικά στοιχεία - η "δυνατότητα συλλογής και ανάλυσης τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων", λέει η εταιρεία.
Η Notion συνεργάστηκε πρόσφατα με το HomeAdvisor, ένα δίκτυο τρίτων κατασκευαστών, για να ενεργοποιήσει μια κλήση σε έναν υδραυλικό εντός 60 δευτερολέπτων από την ανίχνευση διαρροών.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία έξυπνου σπιτιού για να πουλήσουν περισσότερα πράγματα στο σπίτι. Μέσω της πλατφόρμας "TapSafe", η AmTrust χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης δικτύου από το Fing για να πωλεί εγγυήσεις προϊόντων. Οι πελάτες σαρώνουν την ιδιοκτησία τους για συνδεδεμένες συσκευές μέσω της εφαρμογής Fing, ενώ το Fing δημιουργεί λεπτομέρειες του προϊόντος μέσω της εκτεταμένης και συνεχούς μάθησης βάσης δεδομένων του.
Λόγω της "εμπειρίας βαθιάς εγγύησης" της AmTrust, ο ασφαλιστικός πάροχος μπορεί να διακρίνει την ηλικία και την κατάσταση εγγύησης κάθε συσκευής και να προσφέρει νέες ή συμπληρωματικές εγγυήσεις μέσω της εφαρμογής "σε σχεδόν πραγματικό χρόνο".
Επί του παρόντος, το AmTrust Innovation Labs εργάζεται για να χρησιμοποιήσει το TapSafe με παρόχους ασφάλειας δικτύων και εμπόρους λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών.

Ασφάλειες και Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT)

Σύμφωνα με την έρευνα του Parks Associates, σχεδόν το 50% των αμερικανικών ευρυζωνικών νοικοκυριών με ασφάλιση ενδιαφέρονται για συσκευές που επικοινωνούν απευθείας με την ασφαλιστική τους εταιρεία.
Άλλα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια από το Parks:

  1. Σχεδόν το 40% των καταναλωτών με ασφάλιση θ' αλλάξει ασφαλιστική εταιρία για να' αποκτήσει προϊόντα έξυπνου σπιτιού.
  2. Το 20-30% των καταναλωτών με ασφάλεια είναι πιθανό ν' αγοράσει ένα πακέτο πυρασφάλειας με κόστος εκκίνησης $200- $400.
  3. Το 51% των ευρυζωνικών νοικοκυριών των ΗΠΑ βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική μια συσκευή IoT που τους προειδοποιεί για καπνό και φωτιά.
  4. Το 41% των αμερικανικών ευρυζωνικών νοικοκυριών βρίσκει μια συσκευή που τους προειδοποιεί για διαρροή νερού εξαιρετικά ελκυστική.

Το συνέδριο Connections περιλαμβάνει δύο ειδικές συνεδρίες με θέματα: "Έξυπνες Ασφάλειες: Μείωση του κινδύνου και εμπλοκή καταναλωτών" και "Ασφάλειες και υπηρεσίες σπιτιού: Ένας έμπιστος σύμβουλος".
Συμμετέχουν στη συζήτηση στελέχη της AmTrust της Βόρειας Αμερικής, της Hippo Insurance, της LeakSentinel, της Roost Labs, της Swiss Re και της Verisk Analytics.

 JulieJacobsonΗ Julie Jacobson, κάτοχος του Βραβείου Leadership CEA TechHome του 2014, είναι συνιδρυτής της EH Publishing, παραγωγός του CE Pro, Electronic House, Commercial Integrator, Security Sales και άλλων κορυφαίων εκδόσεων τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της γράφοντας για το CE Pro στους τομείς του αυτοματισμού κατοικίας, του συναγερμού, του δικτύου εικόνας / ήχου και της ενοποίησης των οικιακών συστημάτων. Η Julie ειδικεύτηκε στην Οικονομία στο Πανεπιστήμιο του Michigan, πέρασε ένα χρόνο στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, κέρδισε MBA από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν και δεν πήρε ποτέ μαθήματα δημοσιογραφίας στη ζωή της. Πρόκειται για έναν ξεχασμένο παίκτη Ultimate Frisbee που διαμένει σήμερα στο Carlsbad της Καλιφόρνια. Επικοινωνήστε με τη Julie στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε τον Julie στα κοινωνικά μέσα:
Twitter · LinkedIn · Google+
Η Julie συμμετέχει επίσης σε αυτές τις ομάδες:
LinkedIn · Google+
Δείτε το ολοκληρωμένο προφίλ της Julie Jacobson.

(Πηγή: CEPRO - https://www.cepro.com/article/insurance_smart_home_connections_2018_sensors_data_warranties_iot?utm_source=CEPWeekly&utm_medium=email&utm_campaign=content&eid=344682009&bid=2113904)

Powered by Bullraider.com
Ζώνες απαγόρευσης πτήσης των drones σε ισχύ από το...
28 Μαϊ 2019 11:58 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Ζώνες απαγόρευσης πτήσης των drones σε ισχύ από το 2020 “Ζώνες απαγόρευσης πτήσεων”, όπου - μέσω δορυφορικού γεωγραφικού εντοπισμού - δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μη επανδρωμένων αεροσκαφών, θα καθορίζουν από το 2020 τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, από το επόμενο έτος, οι χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα των εθνικών Αρχών. Πρόκειται για μερικούς από το [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Η ιστορία του ρολογιού: Πώς μετρούσαν το χρόνο από...
28 Δεκ 2018 10:34 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Η ιστορία του ρολογιού: Πώς μετρούσαν το χρόνο από τα αρχαία χρόνια Οι ιστορικοί δεν γνωρίζουν ποιος ή πότε ακριβώς «επινόησε» τη συσκευή που μετρά  τον χρόνο. Πιθανόν, χιλιάδες  χρόνια  πριν κάποιος παρατήρησε πως, όταν τοποθέτησε κατακόρυφα  στο  έδαφος μία ράβδο, η σκιά της εκινείτο στο έδαφος ακολουθώντας την κίνηση του Ήλιου Η ιστορία του χρόνου και πώς αυτός έχει μετρηθεί ανά τους αιώνες ε [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Οι λύσεις smart home διευκολύνουν την καθημερινότη...
24 Μαϊ 2019 18:13 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Οι λύσεις smart home διευκολύνουν την καθημερινότητα λέει το 70% Ως ένα μέσο για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, αντιμετωπίζουν οι πολίτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι. Επτά στους δέκα πολίτες, διεθνώς, απαντούν ότι η χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι διευκολύνει την καθημερινότητα, από την online παραγγελία φαγητού μέχρι τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο σπίτι. Ωσ [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Αλλάζει ο χάρτης των χρηματοδοτήσεων για startups ...
03 Δεκ 2018 09:36 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Αλλάζει ο χάρτης των χρηματοδοτήσεων για startups στην Ευρώπη Σαρωτικές αλλαγές στον χάρτη των χρηματοδοτήσεων μικρομεσαίων εταιρειών και νεοφυών επιχειρήσεων φέρνει ο Κανονισμός για τη συμμετοχική χρηματοδότηση (Crowdfunding), που ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με τον νέο Κανονισμό δημιουργείται -σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- η δυνατότητα χρηματοδότησης επιχειρήσεων χωρίς τη συμμετοχή τραπεζών και άλλων μεσαζόντ [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Other Articles
     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.