Το MIFARE 2GO της NXP και το Google Pay μετασχηματίζουν τις δημόσιες μεταφορές

Οι εταιρείες ενσωματώνουν το MIFARE 2GO της NXP με το GooglePay για την παροχή απρόσκοπτης εμπειρίας κινητών ταξιδιών

SANJOSE, Calif., March 19, 2018(GLOBENEWSWIRE) -- Σήμερα η NXPSemiconductorsNV, ηγέτης στις ασφαλείς λύσεις συνδεσιμότητας και εφευρέτης της MIFARE, της κορυφαίας λύσης χωρίς πληρωμές και πρόσβαση για μεταφορά που χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 750 πόλεις παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την Google για να ενσωματώσει το νέο MIFARE 2GO του NXP, μια ολοκληρωμένη λύση από άκρο σε άκρο που διαχειρίζεται τα διαπιστευτήρια με βάση το MIFARE σε κινητά και φορητά συστήματα, με το GooglePay.

Η ολοκλήρωση στοχεύει να προσφέρει μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους μετακινούμενους, επιτρέποντάς τους να αγοράσουν ένα δικαίωμα μεταφοράς στο τηλέφωνό τους χωρίς καθυστέρηση και απλά να τοποθετήσουν το τηλέφωνό τους στο τερματικό για να επιβιβαστούν. Η λύση GooglePay προσφέρει πλούσιες λειτουργίες, όπως έναν χάρτη των σταθμών διαμετακόμισης που σχετίζονται με το εισιτήριό τους και ψηφιακές αποδείξεις του ιστορικού ταξιδιών τους.

«Σε μια εποχή που οι άνθρωποι χαίρονται μια βόλτα με το πάτημα ενός κουμπιού, οι σημερινοί ταξιδιώτες αναμένουν πληροφορίες σχετικά με την άνεση, την ταχύτητα και τον προγραμματισμό του ταξιδιού, ανεξάρτητα από το πώς ταξιδεύουν και γι 'αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με το μετασχηματιστικό δυναμικό της επέκτασης αυτών των ίδιων πλεονεκτημάτων στα εκατομμύρια των μετακινούμενων σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τη δημόσια διαμετακόμιση», δήλωσε ο PaliBhat, Αντιπρόεδρος της Google για τη Διαχείριση Προϊόντων Πληρωμών. «Με την άψογη ενσωμάτωση των υφιστάμενων λύσεων πληρωμής με βάση το προϊόν MIFARE με το GooglePay, οι οργανισμοί μεταφορών μπορούν να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω των κινητών τους συσκευών. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα ενσωμάτωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ισχυρών νέων καναλιών συναλλαγών και επικοινωνιών ανάμεσα στους ταξιδιώτες δημόσιας διαμετακόμισης και τα συστήματα στα οποία εξαρτώνται».

Με πάνω από δύο δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Android είναι το μεγαλύτερο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο. Συνδυάζοντας το GooglePay με την ασφάλεια, την ευελιξία και την επεκτασιμότητα των προϊόντων MIFARE, η λύση αυτή χρησιμεύει ως καταλύτης για την εμπειρία της κινητής τηλεφωνίας, καθώς θα είναι διαθέσιμη για κάθε καταναλωτή εξοπλισμένο με ευρέως διαθέσιμα τηλέφωνα Android που υποστηρίζουν την τεχνολογία Near-FieldCommunication .

«Στην NXP, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ασφαλείς συνδεδεμένες λύσεις που κάνουν τη ζωή μας ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη. Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας MIFARE εξουσιοδοτούν τους ανθρώπους να επωφελούνται από έναν συνδεδεμένο τρόπο ζωής απλά συνδέοντας τις συσκευές τους με ένα πλούσιο σύνολο υπηρεσιών πόλης», δήλωσε ο RafaelSotomayor, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των ασφαλών συναλλαγών και αναγνωρίσεων της NXP. «Αυτή η νέα λύση από την NXP και το GooglePay είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στο μέλλον της διαμετακόμισης και αποτελεί μέρος της αδιάκοπης επιδίωξης της NXP να προσφέρει ασφαλή, έξυπνα και επεκτάσιμα οφέλη στα εκατοντάδες εκατομμύρια δημόσιων επιβατών που εξυπηρετούνται από το παγκόσμιο οικοσύστημα MIFARE».

Κλιμακωτό και ασφαλές για τις υπηρεσίες διαμετακόμισης

Το MIFARE 2GO έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με τις υπάρχουσες υποδομές τεχνολογίας MIFARE χωρίς επαφή και να πληροί τις απαιτήσεις της βιομηχανίας για ασφάλεια και κλιμάκωση. Η ευελιξία και η αποτελεσματικότητά της είναι διαθέσιμες σε πρακτορεία διαμετακόμισης σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους φορείς εκμετάλλευσης των δημόσιων μεταφορών να καθορίζουν τις ιδέες των ναύλων τους και να προσφέρουν πρόσθετη αξία στους πελάτες τους, ενσωματώνοντας επιπλέον υπηρεσίες πόλης, ακόμη και αν προέρχονται από τρίτους παρόχους (όπως κοινή χρήση ποδηλάτων ή στάθμευσης). Τα μειωμένα έξοδα διαχείρισης χαρτονομισμάτων και διαχείρισης της πιστοληπτικής ικανότητας καθιστούν το MIFARE 2GO ελκυστική λύση για τους παρόχους υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία νέφους (cloud) MIFARE 2GO, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mifare.net/mifare2go.

Η NXP και η Google έχουν σχεδιάσει και συστήσουν την πιο αποτελεσματική προσέγγιση ασφάλειας, μια λύση που μπορεί να αξιοποιήσει την ασφάλεια υλικού με τη μορφή ασφαλούς στοιχείου (SE) ανθεκτικού σε παραβίαση, σε συνδυασμό με μηχανισμό μετριασμού του κινδύνου βασισμένο στο νέφος για να παράσχουν την απαιτούμενη ασφάλεια για τη μαζική υιοθέτηση αυτής της λύσης από τις υπηρεσίες διαμετακόμισης και τους κατασκευαστές αυθεντικού εξοπλισμού (ΚΑΕ, OEM).

Για κινητές συσκευές, οι λύσεις CommonCriteriaEAL5 + SE + NFC από την NXP μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θύλακας προστασίας υψηλού επιπέδου. Προσφέροντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας, οι κατασκευαστές και οι προγραμματιστές μπορούν να μετριάσουν τον κίνδυνο παραβίασης.

Πρώτη διάθεση του MIFARE 2GO με το GooglePay στο Λας Βέγκας

Η πρώτη διάθεση αυτής της λύσης άρχισε να γίνεται σήμερα με το LasVegasMonorail. Το σιδηροδρομικό σύστημα συνδέει τα ξενοδοχειακά θέρετρα και τις σημαντικότερες συνεδριακές εγκαταστάσεις κατά μήκος του LasVegasStrip και φέρνει μια διαφορετική παγκόσμια βάση αναβάθμισης, εκθέτοντας εκατομμύρια πελάτες ετησίως σε αυτή τη νέα αγορά αγοράς και πληροφόρησης. Το Monorail έχει ιστορικό συνεργασίας με την NXP, όταν οι εταιρείες συνεργάστηκαν για την εφαρμογή της πρώτης ενσωμάτωσης του ναύλου διέλευσης σε σύμβολο σύμβασης κατά τη διάρκεια της CES 2017.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη NXP και εισάγουμε ακόμα ένα παγκόσμιο πρώτο στον κόσμο της εμπειρίας των μετακινήσεων και της ολοκλήρωσης των εισιτηρίων», δήλωσε ο IngridReisman, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Marketing της LasVegasMonorailCompany. «Έχουμε ένα μοναδικό σύστημα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς στον κόσμο και πάντα αναζητούμε νέες καινοτομίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και προσθέτουν μια θετική εμπειρία στο Λας Βέγκας».

Ασφαλείς κινητές λύσεις διαμετακόμισης της NXP

Η δυνατότητα διαμετακόμισης μέσω κινητού τηλεφώνου αποτελεί μέρος της αποστολής της NXP να φέρνει στους καταναλωτές απρόσκοπτες και συνδεδεμένες εμπειρίες. Είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για ένα κινητό πορτοφόλι που περιλαμβάνει υλικό και λογισμικό NFC, ενσωματωμένο υλικό ασφαλούς στοιχείου (secureelement), λειτουργικό σύστημα για κάρτα με βάση τη γλώσσα Java (JavaCardOS), εφαρμογίδια (Applets), υπηρεσίες παροχής διαπίστευσης (trustprovisioningservices) για ασφάλεια και παροχή υπηρεσιών πληρωμής, τη διαμετακόμιση και άλλες εφαρμογές. Σε όλο τον κόσμο, η NXP διαθέτει αρκετές επιτυχημένες υλοποιήσεις έξυπνων εφαρμογών κινητής διαμετακόμισης για περιπτώσεις χρήσης ασφαλών λύσεων tap-to-pay καθώς και αποδεδειγμένα ασφαλείς, κλιμακούμενη διάθεση MIFARE.

Λίγα λόγια για την NXPSemiconductors
Η NXPSemiconductorsN.V. (NASDAQ: NXPI) επιτρέπει ασφαλείς συνδέσεις και υποδομές για έναν πιο έξυπνο κόσμο, προωθώντας λύσεις που κάνουν τη ζωή ευκολότερη, καλύτερη και ασφαλέστερη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις ασφαλείς λύσεις συνδεσιμότητας για ενσωματωμένες εφαρμογές, η NXP προωθεί την καινοτομία στο ασφαλές συνδεδεμένο όχημα, τις ολοκληρωμένες αγορές λύσεων ασφάλειας και ιδιωτικής ζωής και έξυπνων συνδεδεμένων λύσεων. Χτισμένη πάνω σε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και πρακτικής γνώσης, η εταιρεία έχει πάνω από 30.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει δημοσιεύσει έσοδα ύψους 9,26 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017. Μάθετε περισσότερα στο www.nxp.com.

Το NXP και το λογότυπο NXP είναι εμπορικά σήματα της NXPB.V. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων ή υπηρεσιών είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. © 2018 NXP B.V.

 

(Πηγή: Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, 19 Μαρτίου 2018- GLOBENEWSWIRE)

Powered by Bullraider.com
Νέους κανόνες για τη διακυβέρνηση των δεδομένων πρ...
01 Dec 2020 15:49 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Νέους κανόνες για τη διακυβέρνηση των δεδομένων προωθεί η Ε.Ε. Νέους κανόνες για τη διακυβέρνηση των δεδομένων προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο όγκος των δεδομένων, που παράγουν δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες αυξάνεται συνεχώς και αναμένεται να πενταπλασιαστεί μεταξύ 2018 και 2025. Ο όγκος των δεδομένων που παράγουν δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες θα πενταπλασιαστεί έως το 2025Για την καλύτερη [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει πρόσβαση σ...
01 Dec 2020 14:40 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει πρόσβαση σε 5G στα τέλη του 2020 Με ταχύτερους ρυθμούς από κάθε άλλη γενιά κινητής συνδεσιμότητας προχωρά η υλοποίηση του 5G. Μάλιστα, την υιοθέτηση της νέας γενιάς κινητών επικοινωνιών και την επέκταση της πληθυσμιακής της κάλυψης, παγκοσμίως, δεν φαίνεται να κάμπτει ούτε η πανδημία του COVID-19. Το 2026, το 60% των κατοίκων της γης θα έχει πρόσβαση σε κάλυψη 5G, ενώ οι συνδρομές θ [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Το μέλλον του κλάδου της ναυτιλίας είναι ψηφιακό...
01 Dec 2020 14:52 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Το μέλλον του κλάδου της ναυτιλίας είναι ψηφιακό Πρόκειται για έναν από τους πιο παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας. Ωστόσο, και το δικό του μέλλον περνάει μέσα από την τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ο λόγος για τη Ναυτιλία, όπου, ωστόσο, ακόμα και σήμερα, η ψηφιοποίηση αντιμετωπίζεται περιστασιακά και χαρακτηρίζεται από έλλειψη μιας ολιστικής προσέγγισης ως προς τον μετασχηματισμό της. Ο ψ [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Το 6% των ελληνικών εταιρειών απέκτησε e-shop στη ...
01 Dec 2020 14:20 - Παναγιώτης Φουντόπουλος

Το 6% των ελληνικών εταιρειών απέκτησε e-shop στη διάρκεια της πανδημίας Σε ψηφιακό επιταχυντή για το ελληνικό εμπόριο, εξελίσσεται η πανδημία του COVID-19. Αφενός η αγοραστική διαδικασία ψηφιοποιείται τάχιστα και αφετέρου οι ίδιες οι επιχειρήσεις αποκτούν ψηφιακή κουλτούρα, αλλά και διέξοδο στο online εμπόριο. Επτά στις δέκα ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις απαντούν ότι η πανδημία τις ώθησε να επενδύσουν στον ψ [ ... ]

Διαβάστε όλο το άρθρο
Other Articles
     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.