smart-home-3317442 640-TempCtrl

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Κάποτε ...

Η σειρά θερμοστατών Omnistat2 ήταν η τελευταία λέξη της τεχνολογίας θερμοστατών της Leviton S&A για ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας όλο το χρόνο. Μπορούσαν να ελέγξουν λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου και αντλίες θερμότητας. 

Αντίθετα, ο έλεγχος του κλιματισμού απαιτούσε προσαρμοσμένες λύσεις στις ιδιαιτερότητες κάθε κατασκευαστή κλιματιστικού, αλλά και του τύπου κλιματιστικού (οροφής, δαπέδου, επίτοιχο), τις οποίες είχαμε αναπτύξει, απορροφώντας εσωτερικά την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε η λύση να σέβεται τις τεχνικές απαιτήσεις του κατασκευαστή κλιματιστικού. Επί πλέον, η λύση περιοριζόταν σε σχετικώς ακριβότερους τύπους κλιματιστικών, όπου ο κατασκευαστής έδινε δυνατότητα ελέγχου από εξωτερικό σύστημα.

Η δύναμη της σημερινής λύσης

Σήμερα, πλέον, διαθέτουμε ασύρματους θερμοστάτες / θερμοϋγρόμετρα, έτοιμα για τον έλεγχο κεντρικής θέρμανσης και ψύξης (καλοριφέρ, fan-coil), αντικαθιστώντας, απλώς τους υπάρχοντες κλασικούς θερμοστάτες, καθώς επίσης και ανάλογους θερμοστάτες / θερμοϋγρόμετρα για τον έλεγχο κλιματιστικών, χωρίς να χρειάζονται επεμβάσεις στην τοιχοποιία (σκαψίματα, σοβατίσματα, βαψίματα).

 PCT504-Z-transparPCT503-EU-transparAC201-transparPCT502-transpar2

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.