ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ

Τα συστήματα ασφαλείας & ελέγχου αυτοματισμού της σειράς Omni  αποτελούν τη κεντρική μονάδα ελέγχου, διότι μπορούν  να συντονίσουν το σύνολο των υπο-συστημάτων στο σπίτι /την επιχείρησή σας, ώστε αυτά να επικοινωνούν  μεταξύ τους. Επιτρέπει τον έλεγχο του σπιτιού ή του κτιρίου γενικότερα από ένα smartphoneή  ένα tablet.

Τα συστήματα Omni μπορούν να εντοπίσουν εισβολή, καπνό, φωτιά, μονοξείδιο του άνθρακα, νερό και άλλους κινδύνους μέσω ασύρματων και ενσύρματων αισθητηρίων. Τα  συστήματα Omni δρουν επίσης ως τα μάτια και τα αυτιά του σπιτιού σας για να ξεκινήσετε άλλες λειτουργίες αυτοματισμού, όπως σενάρια φωτισμού ή μεταβολές της θερμοκρασίας με βάση την κίνηση ή το άνοιγμα κάποιας  πόρτας. Τα φώτα, η θερμοκρασία, η ασφάλεια, ο  έλεγχος πρόσβασης, η εποπτεία, και η εικόνα / ήχος μπορούν  να προγραμματιστούν με βάση την  ώρα, την ανατολή του ηλίου, το ηλιοβασίλεμα, την  ημέρα της εβδομάδας, καθώς και των συμβάντων του συστήματος, όπως η ανίχνευση κίνησης, το άνοιγμα μιας πόρτας , ή μια κατάσταση που άλλαξε.

Η οικογένεια Omni περιλαμβάνει τρία μοντέλα: τον Omni LTe, τον Omni IIe και τον Omni Pro II

Omni LTe

 Ο Omni LTe είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς Omni. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα: X-10, UPB, Omni-Bus, ZigBee, Vizia RF Z-Wave, Clipsal C-Bus, Dynalite, Coolmaster, KNX. Διαθέτει θύρα Ethernet, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και το Internet. Διαθέτει πέντε (5) σειριακές θύρες για σύνδεση με επιπλέον συσκευές ελέγχου. Μπορεί να ελέγξει 32 ζώνες ασφαλείας, 4 θερμοστάτες, 32 φώτα και 4 αναγνώστες ελέγχου πρόσβασης.

 Datasheet

Omni IIe

 

Ο Omni ΙΙ είναι το μεσαίο μοντέλο της σειράς Omni. Προτείνεται για μεσαίου μεγέθους κτήρια (κατοικίες, επιχειρήσεις). Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα: X-10, UPB, Omni-Bus, ZigBee, Vizia RF Z-Wave, Clipsal C-Bus, Dynalite, Coolmaster, KNX. Διαθέτει θύρα Ethernet, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και το Internet. Διαθέτει πέντε (5) σειριακές θύρες για σύνδεση με επιπλέον συσκευές ελέγχου. Μπορεί να ελέγξει 48 ζώνες ασφαλείας, 4 θερμοστάτες, 64 φώτα και 4 αναγνώστες ελέγχου πρόσβασης.

 Datasheet

 Omni Pro II

 

Ο Omni Pro ΙΙ αποτελεί τη ναυαρχίδα  της σειράς Omni. Προτείνεται για μεγάλου  μεγέθους κτήρια (κατοικίες, επιχειρήσεις) και μπορεί να ελέγξει το μέγιστο αριθμό συσκευών. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα: X-10, UPB, Omni-Bus, ZigBee, Vizia RF Z-Wave, Clipsal C-Bus, Dynalite, Coolmaster, KNX.  Διαθέτει θύρα Ethernet, η οποία επιτρέπει τη σύνδεση με το τοπικό δίκτυο και το Internet. Διαθέτει πέντε (5) σειριακές θύρες για σύνδεση με επιπλέον συσκευές ελέγχου υδρευσης, τηλεπικοινωνιών, εικόνας/ήχου και ρολλών. Είναι το μοναδικό μοντέλο της σειράς που μπορεί να επικοινωνήσει με συστήματα A/V (εικόνας/ ήχου) τρίτων κατασκευαστών. Μπορεί να ελέγξει 176 ζώνες ασφαλείας, 64 θερμοστάτες, 250 φώτα και 16 αναγνώστες ελέγχου πρόσβασης.

 Datasheet

 

Πληκτρολόγιο Ελέγχου Omni

Για τον έλεγχο της κεντρικής μονάδας ελέγχου Omni, χρησιμοποιείται το πληκτρολόγιο της Leviton το οποίο διαθέτει δύο led, κόκκινο όταν η λειτουργία ασφάλειας της κατοικίας είναι ενεργοποιημένη και πράσινο όταν έχειμ απενεργοποιηθεί. Διαθέτει μεγάλα πλήκτρα και οθόνη μπλε χρώματος οπισθοφωτιζόμενη.

Η οθόνη έχει χωρητικότητα 48 χαρακτήρων, με λειτουργία μενού, βομβητή και προσαρμογής της γωνίας προβολής. Σε κάθε σύστημα κεντρικού ελέγχου είναι απαραίτητο τουλάχιστον ένα πληκτρολόγιο για τον έλεγχο του συστήματος.

 

 

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.