ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ

 smart-home-2769210 640

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Κάποτε τα συστήματα ασφαλείας & ελέγχου αυτοματισμού της σειράς Omni  αποτελούσαν την κεντρική μονάδα ελέγχου, διότι μπορούσαν  να συντονίσουν το σύνολο των υπο-συστημάτων στο σπίτι /την επιχείρησή σας, ώστε αυτά να επικοινωνούν  μεταξύ τους. Επέτρεπαν τον έλεγχο του σπιτιού ή του κτηρίου, γενικότερα, από ένα κινητό ή  ταμπλέτα. Μπορούσαν να εντοπίσουν εισβολή, καπνό, φωτιά, διαροοή νερού και αερίου ή να ενεργοποιήσουν άλλες λειτουργίες αυτοματισμού, όπως σενάρια φωτισμού ή μεταβολές της θερμοκρασίας με βάση την κίνηση ή το άνοιγμα κάποιας  πόρτας. Απαιτούσαν, όμως, ένα μεγάλο πίνακα και καλώδια σε όλο το σπίτι για τα αισθητήρια, το πληκτρολόγιο και τον έλεγχο του φωτισμού. Η λύση μπορούσε να εγκατασταθεί μόνο σε πρώιμη φάση ανέγερσης της οικοδομής.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

 OWONGateway1

Όλα αυτά άλλαξαν με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Μια μικρή συσκευή δίπλα στο ρούτερ και όλα τα αισθητήρια ασύρματα επιτρέπουν την εγκατάσταση μιας ολοκληρωμένης λύσης έξυπνου σπιτιού χωρίς καλώδια σε οποιαδήποτε εν χρήσει κατοικία χωρίς παρεμβάσεις (σκαψίματα, σοβατίσματα, βαψίματα). Η τεχνολογία Zigbee επέτρεψε να γίνει αυτό αξιόπιστα και ελαχιστοποιώντας την ακτινοβολία. Μια τεράστια ποικιλία από περιφερειακά απλώς στερεώνονται, ό,που χρειάζεται, χωρίς καλώδια, και επικοινωνούν ασύρματα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες (απομακρυσμένο έλεγχο, ανίχνευση καπνού, αερίου, διαρροής νερού, έλεγχο συσκευών, φωτισμού, ρολών / τεντών κλπ.). Ο έλεγχος γίνεται από το κινητό τηλέφωνο ή την ταμπλέτα μέσω Διαδικτύου.

 HS1MSSD324 transparPCT502-transpar2PB206-transparPCT504-Z-transparHS1CG-E-transparOWPR412-transparLED622-transparOWRC204-transpar

 

Κάντε κλικ εδώ για να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας

     

 

 

 

© 2013-2014 futurehome.gr - All Rights Reserved.